top of page

VRIJDAG 5 juli 2024 - 20u00

STAND-UP COMEDY

VINCENT VOETEN - DAVID GALLE​

Vincent Voeten.png

VINCENT VOETEN staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en tourde als Young One met Michael Van Peel en als support voor Alex Agnew. Recent ook te zien als sidekick in de Ideale Wereld.

Moeten we DAVID GALLE nog voorstellen? Geboren in Menen en getogen in Wervik, is hij een grensgeval. Maar grenzen, daar heeft deze stand-upcomedian lak aan. Sinds enkele jaren verlegt hij ze, keer op keer, op zoek naar nieuwe hilarische horizonten. Zijn zoektocht bleek al snel een veroveringstocht. Gewapend met niets meer dan rosse haren en een losse tong, verdiende hij zowat overal zijn sporen. Om ze ergens anders weer achter te laten.  

Zijn stijl kan kan omschreven worden als absurd, vol met hilarische anekdotes van het dagelijks leven. David combineert en ontwapenende podium-nonchalance met clevere, en soms wel eens "styven drogen" humor en verrassende inzichten. 

David Galle.png

Datum: vrijdag 05 juli 2024, aanvang 20u00, tickets 10€

-> terug naar volledig programma

bottom of page