top of page

VRIJDAG 30 juni 2023 - 20u30

STAND-UP COMEDY

 MOHSIN ABBAS & ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

mohsin abbas_edited.jpg

Twee klasbakken op de Molenhoek.

MOHSIN ABBAS is een naam die misschien niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo met een fameuze Oostendse tongval :)

Als je ARNOUT VAN DEN BOSSCHE op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje. Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow 'De Relatiefluisteraar', waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde en voor zijn tweede show haalde hij inspiratie uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven.  zijn tweede zaalshow 'Burn-out voor Beginners' werd geboren.

Met succes, want Arnout speelde de show al ontelbare keren in theaterzalen in zowel Vlaanderen en Nederland, met een tournee langs de grote zalen in de Vlaamse centrumsteden én twee uitverkochte Lotto Arena's als kers op de taart.  Op de Molenhoek brengt Arnout fragmenten van zijn nieuwe zaalshow die volop in de maak is.

ARNAUD VAN DEN BOSSCHE.JPG

Datum: vrijdag 30 juni 2023, aanvang 20u30, tickets 10€

-> terug naar volledig programma

bottom of page