top of page

Zaterdag 1 juli Theaterwandeling

VANDAAL

verrassende vertellingen, naar Roald Dahl 

(Tales of the unexpected)

REGIE: Eef Opsomer, Niels Planckaert, Lore Waignein

De ingrediënten voor deze voorstelling? Een straffe locatie, bloedstollende verhalen, hapjes en drankjes en ontembaar jeugdig enthousiasme. Hoewel Dahl vooral bekend staat om zijn kinderverhalen, pende hij ook voor een ouder publiek enkele pareltjes neer. Cie Foert brengt een selectie daarvan. Een totaalbeleving voor jong en iets ouder, geheel op Foertse wijze!

 

Compagnie Foert is een jeugdtheater gezelschap ontstaan uit een samenwerking van de Stedelijke Kunstacademie Wargem en theater Streven. Ze brengen eigentijds theater warin ze zelf in de pen kruipen om hun verhaal te vertellen.

 

Foert omschrijft het zelf als volgt: “Ferm Overweldigend en Raar Tot op zekere hoogte. We brengen eigen theater, houden van het leven, ‘t schone en ‘t lelijke, we stellen onszelf in vraag en durven al eens te lachen, met onszelf, met die en de ander. Springend, dansend, zingend, huilend vertellen we dat wat in ons zit en nodig naar buiten moet komen. We staan voor wie we zijn, sluiten onze angsten in het hart en brengen deze opnieuw naar buiten. Gewoon omdat het mag, omdat het kan, want zeg nu zelf, heeft niet iedereen dat beetje foert nodig?”. www.ciefoert.be

 

 

 

 

 

REGIE: Eef Opsomer, Niels Planckaert, Lore Waignein

SPEL: Laura Roose, Eva Lambaere, Helena Verfaillie, Niels Planckaert, Morgane Spanhove, Emma Demeyere

FIGURANTEN: Robbe Baert, Emille Libbrecht, Michelle Van Speybrouck

MUZIEK: Jelle Lefebvre, Marjon Van Bogaert

Locatie vertrek & aankomst: Tent Molenhoek, Beselarestraat 169, 8940 Geluwe. Wandeling van +/- 2,5 kilometer met voorstelling op locatie.

 

Voorzie best stapschoenen. Toegankelijk traject voor rolstoel. Indien er kinderen aansluiten, dan vragen we dat zij bij hun ouders blijven zitten gedurende de volledige voorstelling. Achteraf drank- en eetgelegenheid in de tent.

Vertrek uur: 17u00, 18u30 of 20u00. Duurtijd +/- 2u (wandelen inbegrepen). Keuze start-uur te bepalen bij inschrijving. Vooraf inschrijven noodzakelijk.

TICKETS: 

- online verkoop: klik op onderstaande knop

--> terug naar volledig programma

VANDAAL.JPG
FOERT.jpg
bottom of page